Ring i dag og få et godt tilbud tlf.: 25 13 32 18

Eller send en forespørgsel på en opgave til: aj@ajbygconsult.dk

Boligtilsyn af professionel

Hos AJ-Bygconsult udfører vi boligtilsyn af byggerier af blandt andet huse og villaer. Boligtilsynet sker normalt i forlængelse af en aftale om bygherrerådgivning, hvor I har valg et byggefirma, og hvor I har valgt at benytte mig som bygherrerådgiver.

Jeg benytter mine erfaringer fra 16 år som bygningskonstruktør samt mine erfaringer som teknisk assistent og håndværker, når jeg udfører boligtilsyn.

 

Boligtilsyn giver dig en større tryghed

​Boligilsyn er en ekstra ydelse til vores bygherrerådgivningen, hvor jeg følger op på byggeriet på pladsen. Det er med andre ord mit ansvar at sikre, at byggeriet bliver udført efter de tegninger og dokumenter, som danner grundlaget for jeres hus.

Der kan være faldgruber ved byggeri, selvom I benytter et velrenommeret byggefirma, hvis I ikke har erfaring med byggeri. Min assistance giver jer en større tryghed i byggeforløbet, ligesom I får en større sikkerhed for, at det ikke går galt undervejs.

Boligtilsyn indeholder typisk flere besøg. Det vil normalt være ved støbning af fundamenter, ved opsætning af vægge, ved rejsning af spær og inden afleveringsforretningen, eller når I føler behov for det.

Kontakt mig for at høre mere om vores assistance

​Du er velkommen til at skrive til aj@ajbygconsult.dk for at få mere at vide om bygherrerådgivningen og boligtilsyn. Eller du kan ringe til mig på telefon 25 13 32 18.

Bliv kontaktet omkring en opgave​

Jeg sidder klar til at hjælpe dig med din næs​te boligdrøm. Du er velkommen til at sende en forespørgsel på en opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad mig gøre dine boligdrømme til virkelighed!

Ring på tlf.: 25 13 32 18

Kontaktoplysninger

AJ-bygconsult

​Frøstjernevej 57

​4700 Næstved

​CVR-nr: 38521160

Mob: 25 13 32 18

E-mail: aj@ajbygconsult.dk