Ring i dag og få et godt tilbud tlf.: 25 13 32 18

Eller send en forespørgsel på en opgave til: aj@ajbygconsult.dk

Byggeansøgning hos kompetent bygningskonstruktør

Hos AJ-Bygconsult tilbyder vi hjælp til byggeansøgning, når I har købt en grund. Det kan også være, at I vil bygge til, eller at I vil rive det hele ned og starte forfra. 

Det kan være en smule kompliceret, og her kan jeg træde ind med min erfaring som henholdsvis bygningskonstruktør, teknisk assistent og håndværker.

Få hjælp igennem hele byggeansøgningen

​I skal indhente en byggetilladelse, når I skal bygge et nyt hus eller en tilbygning med beboelse. Derfor er det oplagt at søge byggetilladelsen, når I har fået købt en grund, så I har noget konkret at planlægge efter.

Byggerier er blevet mere kompliceret end tidligere, og der er mange spørgsmål og krav fra myndighedernes side, som I skal forholde jer til. Hos AJ-Bygconsult er jeg opdateret med de nyeste lovgivninger og teknologier, hvilke betyder at du altid får unikke og solide resultater. 

Jeg vil sammen med jer rådgive og indhente alle relevante oplysninger, ligesom jeg vil udarbejde de tegninger, som skal bruges til ansøgningen om byggetilladelse. Jeg kan også assistere i forbindelse med indsendelse af selve byggeansøgningen, hvis I ønsker det.

Byggeansøgning indeholder:

  • Situationsplan
  • Alle punkter som under skitsetegninger
  • Indhentning og gennemgang af relevante dokumenter.

Kontakt mig gerne for at få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til byggeansøgning, eller hvis du allerede nu ønsker at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 25 13 32 18, eller du kan skrive til aj@ajbygconsult.dk.

Bliv kontaktet omkring en opgave​

Jeg sidder klar til at hjælpe dig med din næs​te boligdrøm. Du er velkommen til at sende en forespørgsel på en opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad mig gøre dine boligdrømme til virkelighed!

Ring på tlf.: 25 13 32 18

Kontaktoplysninger

AJ-bygconsult

​Frøstjernevej 57

​4700 Næstved

​CVR-nr: 38521160

Mob: 25 13 32 18

E-mail: aj@ajbygconsult.dk